Clienten over Praktijk DinaMo

"Dina wist altijd op het juiste moment de juiste vraag te stellen of oefening te doen om mij te helpen duidelijkheid te krijgen over wat mij belemmerde. Dit heb ik als zeer bijzonder ervaren. Na elke sessie met Dina, voelde ik me lichter en positiever. Hierdoor kreeg ik meer energie om dingen aan te pakken. Dina heeft mij gecoacht met het loslaten en met mijn weg vrijmaken voor nieuwe uitdagingen. Hier ben ik Dina erg dankbaar voor".

Roos Melfor

" Er was er meteen een klik. Dina is vrolijk, energiek en erg betrokken. Je voel je meteen op je gemak bij haar. Als student was ik opzoek naar een coach die mijn belevingswereld begreep. Dat vond ik in Dina. Ze heeft gestudeerd, op kamers gewoond, kent het studentenleven. Door haar ervaring als docent weet ze heel goed te benoemen waar ik als student tegen aan loop en met welke uitdagingen en verleiding ik te maken heb". Ik ben door Dina erg goed geholpen bij het afronden van mijn studie".

Cindy Koenders

"Ik kan me geen betere studentencoach voorstellen dan Dina. Dina heeft mij geholpen mijn studie op een effectieve manier in te plannen en weer gemotiveerd aan de slag te gaan".

Jelmer Bos

"Ik was al drie jaar lang bezig met het uitstellen van mijn afstudeerscriptie en had er eigenlijk geen zin meer in. Ik ben bij Dina terecht gekomen via een studiegenoot die eerder door Dina werd begeleid. Hij was zeer tevreden over hoe Dina hem geholpen had bij zijn afstudeerproject. Terecht! Dina heeft mij geholpen om mijn studie binnen zes maanden af te ronden".

Manon van Kleef

"Als je een student bent, moeite hebt met je studie of je zit niet lekker in je vel, ongemotiveerd bent en loopt tegen allerlei zaken aan, raad ik je Dina aan. Ze helpt jou het op een rijtje te krijgen"

Chantal Vos

"Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld over mezelf en zo gelukkig met mijn gezin. Mijn eigenwaarde is enorm gestegen en ik heb de stukken uit mijn verleden verwerkt en mijn moeder vergeven, daardoor kan ik weer open staan voor de toekomst"

Felix Thomas

"Dina luistert naar je, geeft je de ruimte om jezelf te ontdekken. Ze kan soms confronterend zijn, maar altijd vanuit passie en liefde voor haar werk. Dat was precies wat ik nodig had. Een fantastische coach en therapeut. Ze weet waar ze het over heeft en dat gaf me vertrouwen".

Aldinha Texeira

"Een groot voorbeeld voor mij. Dina is een Powervrouw met charisma, maar ook erg lief en empatisch. Door haar wil je wel gecoacht worden"!

Naima Adahchour

"Ik ben nu zeker van mezelf en dat ik mag zijn wie ik ben. Dit was ook waar mijn zoon hulp bij nodig had. Dina heeft mij als moeder sterker gemaakt en mijn zoon kreeg de hulp die hij nodig had."

Didi Sarac

"Ik heb me altijd anders gevoeld, en jij hebt me laten voelen dat iedereen uniek is en dat ik gewoon mag zijn wie ik ben. Dank je wel Dina!".

Eugenie e Raul Heringa

"De vooruitgang en wat ik van deze coaching geleerd heb is zoveel meer dan ik had kunnen bedenken. Dina bedankt. Sinds jaren, ben ik nu voor het eerste depressie-vrij"

Ria Smit