Over ons

Over Mijn

Clienten vinden mij betrokken, deskundig, scherp, op een fijne manier confronterend, positief en een empathische persoon.

Anderen helpen om door een moeilijke fase heen te komen, is mijn passie en een van mijn kernkwaliteiten. Dat is dan ook de reden waarom ik therapeut ben geworden.

In samenwerking met jullie en vaak in relatief korte tijd, help ik jullie het disfunctionele interactiepatroon doorbreken en elkaars emotionele kernbehoeften beter begrijpen. Jullie kunnen meestal na enkele sessies, zonder mij, maar met elkaar verder.

Ik ben wetenschappelijk opgeleid, maar heb veel kennis van psychodynamische therapie. We bepalen altijd samen wat je nodig hebt en welke soort therapie jou het beste kan helpen om van je klachten af te komen of er beter mee om te leren gaan.

Maak HIER een afspraak voor een 10 min kennismakingsgesprek met mij en mijn werkwijze.

Info@dinamocoaching.nl

T.+31638701670

Mail: info@dinamocoaching.nl

Raadpleeg ook: www.dinamocoaching.nl

Tambem online terapie em Portugu├¬s

Psicoterapia para Caboverdeanos - Terapeuta 

CABOVERDEANOS­čçĘ­čç╗ (@capeverdeans_worldwide)

 Fora de Cabo-Verde? Fa├ža Psicoterapia em Portugu├¬s em Qualquer Lugar do Mundo. Agende Agora o Seu Atendimento Online ou Tire Suas D├║vidas Por Mensagem ou Telefone. Terapia para Imigrantes. Psic├│loga para Caboverdeanos Servi├žos: Adolescente, Adulto.

Marque AQUI a sua Sess├úo de Terapia online


 Relatietherapie bij EEN EFT relatietherapeut en cognitieve gedragstherapeut Rotterdam
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin