Tarieven

THERAPIE BIJ PRAKTIJK DINAMO WORDT DEELS VERGOED VANUIT DE AANVULLENDE VERZEKERING 
KLIK HIER 

Kosten en vergoeding

Afmelding:
Gelieve 48 uur van tevoren contact op te nemen, mocht je verhinderd zijn. Bij te laat afmelden of niet verschijnen wordt een sessie in rekening gebracht.

Betaling VIA IDEAL

Particulieren kunnen op verscheidene manieren hun kosten voor een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen, als je zzp-er bent of een bedrijf hebt kun je coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten.

Via je werkgever/ sociaal plan
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Tevens kan een coachingstraject deel uitmaken van de beƫindigingsvergoeding in een sociaal plan.

Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

VPGB
Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholings - coachingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Contact

Klaar om meer te ontdekken?

Bel 

T. 06 3870 1670

Vul het contactformulier in

of

mail: info@dinamocoaching

 Relatietherapie bij EEN EFT relatietherapeut en cognitieve gedragstherapeut Rotterdam
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin