Tarieven

Relatietherapie en burn out behandeling worden niet vergoed door de verzekering 

Kosten 


  • Een individueel gesprek van 60 minuten kost 85 euro.
  • Relatietherapie met beide partners:  135 euro per 75 min
  • Gezinscoaching bij u thuis 135 euro per sessie of 4 sessies: a 500 euro
  • Eenmalig adviesgesprek van 45 min kost 65 euro

Voor bedrijven reken ik 165 euro per uur (inclusief btw)

Gelieve 24 uur van tevoren contact op te nemen, mocht je verhinderd zijn. Bij te laat afmelden of niet verschijnen wordt 60 euro in rekening gebracht.

Betaling: direct afrekenen of voorafgaand aan de sessie overschrijven.

VERGOEDING

Particulieren kunnen op verscheidene manieren hun kosten voor een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen, als je zzp-er bent of een bedrijf hebt kun je coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten.

Via je werkgever/ sociaal plan
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Tevens kan een coachingstraject deel uitmaken van de beƫindigingsvergoeding in een sociaal plan.

Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

VPGB
Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholings - coachingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via de ziektekosten
Ik heb bewust geen contract met zorgverzekering. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching en cognitieve gedragstherapie na te gaan bij uw ziektekostenverzekeraar.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiƫle middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV (hier klikken).

Contact

Klaar om meer te ontdekken?

Bel vandaag nog op voor een kennismakingsgesprek

T. 06 3870 1670! of

Vul het contactformulier in

of

e-mail: info@dinamocoaching

Rekeningnummer: NL79ABNA 06109234 71

BTW: nummer: 153605674B01