Relatieproblemen zijn een grote bron van sociaal en psychisch leed voor de partners en andere betrokkenen, zoals kinderen en familieleden. Red uw relatie en bel: 0638701670 voor een gratis kennismakingsgesprek

EFT Relatietherapie voor interculturele relaties

Liefde is het mooiste wat je elkaar kunt geven.

Liefde, intimiteit, respect voor elkaars cultuur zijn belangrijke elementen die de basis vormen voor een gelukkige, gelijkwaardige relatie. Door onbegrip, ruzies, vreemdgaan en onbevredigende communicatie kan de kwaliteit van de relatie verslechten. Dat lijdzaam accepteren of scheiden lijkt soms de makkelijkste oplossing, maar worden jullie daar echt gelukkig van? Of is het toch de moeite waard om de relatie een kans te geven door de disfunctioneel interactie patroon tussen jullie te leren doorbreken?

In de therapie hou ik elk van jullie een spiegel voor, zodat je eigen patronen en de interacties tussen jullie beiden zichtbaar worden.

Werkwijze

Eerst voer ik een gesprek met jullie samen en daarna twee gesprekken met jullie afzonderlijk. Daarna gaan de sessies gezamenlijk verder. De therapie gaat thuis verder met huiswerk en informatie. Meestal kunnen stellen na enkele sessies zonder mij, maar met elkaar weer verder.

Emotionally Focused Therapy (EFT) voor partnerrelaties

Een zeer doeltreffende therapie is Emotionally Focused Therapy. Als er problemen zijn binnen je relatie, wordt de verbinding tussen jullie onveilig. Met EFT herstellen we dat, zodat jullie als partners weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar kunnen zijn. Veilige relaties zijn een buffer tegen stress en onzekerheid en zorgen ervoor dat je je eigen persoonlijkheid optimaal kunt ontwikkelen.

Bij deze vorm van therapie gaat het vooral over de emotie en het voelen daarvan. Alleen door te voelen kun je tot verandering komen. Door het uiten van emoties zullen jullie je bewust worden van je eigen behoeften en verlangens en die van je partner.

Aanbevolen literatuur voor partners:

- 'Houd me vast' van auteur: dr. Sue Johnson vormt een praktisch uitgangspunt voor EFT.

- 'De vijf talen van de liefde' van auteur: Gary Chapman

Willen jullie geen ruzie meer en een betere relatie?  

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@dinamocoaching.nl of bel 06 3870 1670


 Relatietherapie bij EEN EFT relatietherapeut en cognitieve gedragstherapeut Rotterdam
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Relatietherapie en Personal Coaching bij een cognitieve gedragstherapeut. Ik help jullie om het disfunctionele interactie patroon te doorbreken en beter met elkaar te leren communiceren